alt

 

Obaveštavamo sve pčelare, proizvođače pčelarske opreme, ljubitelje pčela i sve ostale građane  da

SAVEZ PČELARSKIH ORGANIZACIJA  VOJVODINE
U SARADNJI SA
  POLJOPRIVREDNIM FAKULTETOM

organizuje tradicionalno

XXXV  SAVETOVANJE PČELARA VOJVODINE

Savetovanje su pomogli:

Naučnim institutom za ratarstvo i povrtarstvo  u Novom Sadu
i drugi donatori

Savetovanje će biti održano  u subotu 4. marta 2017. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg D. Obradovića 8, sa početkom u 10 časova.

 

TEME   SAVETOVANJA:

1.    Mr Stojan Anđelković, predsednik SPOV-a, Novi Sad: OSVRT NA DOSADAŠNЈA SAVETOVANЈA PČELARA

2.    Dr Midhat Jašić i saradnici Farmatceutski fakultet, Tuzla: HEMIJSKI SASTAV, PRIKUPLjANЈE I PRIMJENA PČELINЈEG OTROVA

3.    Dr Ana Marjanović Jeromela i saradnici, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad:  ULЈANA REPICA – VAŽNA ULЈANA I MEDONOSNA BILЈKA

4.    Janović Ištvan, Mađarska: EFIKASNOST PČELARENjA UZ PRISUSTVO VAROE

Savetovanje, će pratiti velika PRODAJNA IZLOŽBA pčelarske opreme, pribora,  pčelarske literature, preparata za lečenje pčele, repromaterijala za pčelarstvo i pčelinjih proizvoda, koja počinje u 9.00 časova  na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg D. Obradovića 8.

Kotizacija za učesnike savetovanja je 600 dinara. U kotizaciju je uračunat i zbornik radova, a za članove SPOV-a ulaz je besplatan. Kotizacija se plaća neposredno pre početka Savetovanja ili na tekući račun Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine 340-1957-73 Erste Banka sa naznakom KOTIZACIJA 2017.

Bliže informacije možete dobiti na telefone +381605897095, +381642878715 ili na mejl

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Izvršni odbor SPOV-a