Objavljujemo kratku priču o Damiru Plojoviću, štićeniku Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde, pobedniku na likovnom konkursu „Deca, pčelice, med 2018“

 

 

 

Damir Plojović (26)

Završio je osnovnu školu „6. Oktobar“ i srednju školu u Zrenjaninu „9. Maj“. Sada redovno dolazi u dnevni boravak. U boravku je uključen u sve aktivnosti koje se sprovode. Najviše vremena provodi u sportskim i rekreativnim aktivnostima u kojima se ostvaruje i izražava kroz pokrete, oblike i boje.

Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde

Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde je uspešan nosioc rada na unapređivanju funkcionalnosti svojih korisnika pružanjem usluga. Podigli smo nivo naših usluga kroz zaposlenje tima stručnih radnika i saradnika i time ostvarili osnovu za dobijanje licence za rad u socijalnoj zaštiti. Podstakli smo uključivanje korisnika u socijalnu sredinu i okruženje, naučili smo se međusobnoj toleranciji i humanosti i zajedno širimo ideju da smo SVI JEDNAKI U DRUŠTVU.

 

Udruženje pčelara Kikinda zahvaljuje Damiru i Cetru na trudu koji su uložili da naša izložba „Kikindski pčelari Kikinđanima 2018“ pokaže svoj puni sjaj.

Uskoro se vidimo u Centru, da posetimo naše drugare i malo se družimo sa njima.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăRusskiйSrpski jezik