Објављујемо кратку причу о Дамиру Плојовићу, штићенику Центра за пружање услуга социјалне заштите града Кикинде, победнику на ликовном конкурсу „Деца, пчелице, мед 2018“

 

 

 

Дамир Плојовић (26)

Завршио је основну школу „6. Октобар“ и средњу школу у Зрењанину „9. Мај“. Сада редовно долази у дневни боравак. У боравку је укључен у све активности које се спроводе. Највише времена проводи у спортским и рекреативним активностима у којима се остварује и изражава кроз покрете, облике и боје.

Центар за пружање услуга социјалне заштите града Кикинде

Центар за пружање услуга социјалне заштите града Кикинде је успешан носиоц рада на унапређивању функционалности својих корисника пружањем услуга. Подигли смо ниво наших услуга кроз запослење тима стручних радника и сарадника и тиме остварили основу за добијање лиценце за рад у социјалној заштити. Подстакли смо укључивање корисника у социјалну средину и окружење, научили смо се међусобној толеранцији и хуманости и заједно ширимо идеју да смо СВИ ЈЕДНАКИ У ДРУШТВУ.

 

Удружење пчелара Кикинда захваљује Дамиру и Цетру на труду који су уложили да наша изложба „Кикиндски пчелари Кикинђанима 2018“ покаже свој пуни сјај.

Ускоро се видимо у Центру, да посетимо наше другаре и мало се дружимо са њима.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик