Управо смо добили два обавештења о третману комараца у Новом Саду и Зрењанину и иста преносимо у изворном облику:

Поштовани,

шаљем вам најаву за третмане против комараца на територији града Новог Сада и града Зрењанина. Молим вас да о томе обавестите пчеларе и удружења.

За додатна питања, информације и предлоге, стојимо вам на располагању.

Хвала на сарадњи.

Срдачан поздрав,

Дарио Аћимовић,

менаџер за односе са јавношћу

“Циклонизација” Нови Сад

063 104 6 234

==================================================================

УПОЗОРЕЊЕ ПЧЕЛАРИМА У НОВОМ САДУ

Третмани против комараца

Третмани против комараца са земље и из ваздуха на подручју Града Новог Сада биће изведени у периоду од 07. до 22. маја, саопштила је новосадска „Циклонизација“.
Како се наводи, тачно место и време третмана зависиће од мониторинга и временских услова, а третмани ће се изводити препаратима на бази ламбда-цихалотрина и делтаметрина. Упозоравају се пчелари да је препарат токсичан за пчеле, те да кошнице затворе или уклоне најмање пет километара од наведених места третирања. Дејство препарата траје три дана.

====================================================================

УПОЗОРЕЊЕ ПЧЕЛАРИМА У ЗРЕЊАНИНУ

Третмани против комараца са земље и из ваздуха

Третмани против комараца са земље и из ваздуха на подручју Града Зрењанина биће изведени у периоду од 07. до 22. маја, саопштила је новосадска „Циклонизација“.
Како се наводи, тачно време третмана зависиће од временских услова, а третмани ће се изводити препаратима на бази ламбда-цихалотрина и делтаметрина. Упозоравају се пчелари да је препарат токсичан за пчеле, те да кошнице затворе или уклоне најмање пет километара од наведених места третирања. Дејство препарата траје три дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик